Werk uitbesteden aan een virtual assistant

Elke ondernemer komt op een gegeven moment op het punt dat hij niet alles meer alleen kan bolwerken. Heb jij dit punt bereikt? Stapelt het werk zich op en laat je steken vallen, omdat het je simpelweg ontbreekt aan tijd? Of mis je de benodigde expertise om al die plannen in je hoofd ook daadwerkelijk te realiseren? Werk uitbesteden is dé oplossing en daar kom ik om de hoek kijken. Ik bied een helpende hand bij het inrichten en inzetten van online tools en programma’s, voornamelijk op het gebied van online marketing en communicatie. Daarnaast help ik je uiteraard ook met andere zaken: ik ben jouw business sidekick.

Ik zet een paar voordelen van werk uitbesteden aan mij – virtual assistant – op een rijtje:

  • ik ben zelf ondernemer; jij hebt dus geen personeelskosten zoals sociale verzekeringen en verplichte premies;
  • ik beschik over een eigen werkplek en zorg zelf voor de benodigde apparatuur en bijscholing;
  • ik ben flexibel inzetbaar en je kunt mij al voor een paar uurtjes per week inschakelen.

Wat kan ik voor jou betekenen?

Virtual assistants zijn over het algemeen echte duizendpoten aan wie je een wijd palet aan werkzaamheden kunt overlaten. Maar elke VA heeft wel degelijk een eigen expertise. En dat geldt ook voor mij. Waar mijn expertise ligt, zie je hieronder.

E-mailmarketing

R

inrichten e-mailmarketing systeem

R

opmaken templates nieuwsbrieven en e-mails

R

opmaken en versturen nieuwsbrieven en e-mails

R

koppelen gratis weggever aan e-mailmarketing systeem

R

uitvoeren van e-mailmarketing automations

Huddle community

R

inrichten community in Huddle

R

inrichten programma’s/cursussen in Huddle

R

Huddle koppelen met e-mailmarketingsysteem

R

assistentie bij beheer producten & abonnementen

R

assistentie bij beheer message boards

Webinars

R

aanmaken van webinars in WebinarGeek

R

integratie met e-mailmarketingsysteem

R

klaarzetten alle e-mails (herinneringen, replay, follow-up)

R

bijhouden deelnemerslijsten & statistieken

Website beheer

R

maken van back-ups

R

uitvoeren updates WordPress

R

uitvoeren updates thema

R

uitvoeren updates plug-ins

R

uitvoeren van wijzigingen (bijv. pagina’s & blogs)

Jij zorgt voor de inhoud en ik regel de techniek

Handig om te weten: ik hanteer het principe “jij zorgt voor de inhoud en ik regel de techniek”. Ik schrijf jouw nieuwsbrieven, e-mails, webteksten, social media posts, etc. dus niet. Ik ben geen tekstschrijver en ik vind jouw eigenheid zo ontzettend belangrijk! Jij bént jouw bedrijf en al jouw teksten moeten laten zien wie jíj bent. Ik raad je daarom aan om altijd zelf je teksten te schrijven. Wat ik wel voor je doe, is al je teksten redigeren. Ik haal de taal- en spelfouten eruit, zorg ervoor dat alle zinnen goed lopen en houd in de gaten of jouw stijl overal goed naar voren komt. En natuurlijk brainstorm ik graag met je over de inhoud. It’s all about teamwork!

Wil je andere werkzaamheden uitbesteden? Neem contact met me op om de mogelijkheden te bespreken.

Ik werk met veel verschillende online tools en programma’s, zoals: ActiveCampaign, MailChimp, Kartra, Huddle, WebinarGeek, Hootsuite, Buffer, WordPress, Divi, Phoenix, Canva, Asana & Trello.

Ingrid is erg behulpzaam en punctueel. Ze pakt dingen zelfstandig op en geeft ook duidelijk aan als iets anders beter zou kunnen. Als ze het (nog) niet kan, zoekt ze het uit en kan ze het daarna alsnog.

Ingrid vergeet zelden iets. Sinds ik met haar werk heb ik echt het gevoel dat “she holds my back”. Zelfs als ik op vakantie ben, weet ik dat de belangrijke dingen gewoon doorlopen. Ik ben super tevreden met haar. Ik hoop dat we nog heel lang samenwerken. Ook al is het meestal online, het voelt echt als een teamlid.

Inge Orlemans

Dichtbijmediteren

Abonnementsvormen en tarieven

Maandabonnement

Heb jij behoefte aan structurele ondersteuning? Dan is een maandabonnement een goede optie voor jou. Bij een abonnement sta ik elke maand een bepaald aantal uren voor jou paraat; jij kiest hoeveel uur werk je aan mij wilt uitbesteden. De eerste maand geldt als proefperiode, daarna wordt het abonnement elke maand automatisch verlengd. Samen evalueren we elke maand of het gekozen abonnement nog steeds goed aansluit bij jouw behoeften. Waar nodig stellen we het aantal uren naar boven of beneden bij. Abonnementen zijn maandelijks opzegbaar.

Strippenkaart

Heb je nog geen idee hoeveel werk je wilt uitbesteden en wil je flexibel blijven? Kies dan voor een strippenkaart. Dit is ook de perfectie optie voor iemand die het samenwerken met een virtual assistant eens wil uitproberen. Een strippenkaart is zes maanden geldig. Heb je hulp nodig, dan schakel je me op dat moment in. Na elke klus laat ik je weten hoeveel uren je nog over hebt en natuurlijk geef ik je op tijd een seintje wanneer je strippenkaart dreigt te verlopen. Want ongebruikte uren komen te vervallen en dat zou zonde zijn.

Alle genoemde tarieven zijn exclusief 21% btw.

Wanneer je mij eenmalig voor een losse klus wilt inschakelen, geldt een uurtarief van € 48,00 exclusief btw.

 

Kennismaken?

Vragen? Behoefte om eens te brainstormen over jouw business en hoe ik jou zou kunnen helpen? Wil je ontdekken of wij een dreamteam vormen? Neem contact met me op om een afspraak in te plannen, virtueel via Skype of in-real-life met een kop thee (of koffie). Ik hoop je snel te ontmoeten.

GRATIS E-BOOK

57 ONLINE TOOLS

SCHRIJF JE IN OP MIJN E-MAILLIJST EN ONTVANG MIJN GRATIS E-BOOK MET 57 ONLINE TOOLS DIE HET ONDERNEMEN MAKKELIJKER MAKEN.

Nog even dit....

Dank je wel voor je inschrijving!