Webdesign

Een goede website is onmisbaar voor elke ondernemer. Een website is je online uithangbord en voor veel potentiële klanten een belangrijke bron van informatie. Toch zie ik veel – vooral startende – ondernemers hiermee worstelen. Vaak ontbreekt het aan budget en “knutselt” men zelf een website in elkaar, die uiteindelijk niet goed blijkt te werken. Zonde! En weet je, een website laten bouwen hoeft heus geen duizenden euro’s te kosten. Wil jij een mooie  – betaalbare – basic website die past bij jouw stijl en uitstraling? Bij mij ben je aan het juiste adres voor webdesign én website beheer.

Heb jij interesse in mijn BasicWeb-pakket, neem dan direct contact met me op. Als eerste stap inventariseer ik wat jouw wensen zijn. Kan ik daaraan voldoen, dan starten we onze samenwerking. Je ontvangt van mij een vragenlijst om in te vullen, zodat ik een goed beeld krijg van hoe jouw website eruit moet komen te zien. Jij levert mij alle teksten en afbeeldingen aan en ik ga voor je aan de slag!

Belangrijk om te weten:

 • Ik bouw relatief eenvoudige basic websites van maximaal 6 pagina’s – webshops en online academies zijn hierbij niet inbegrepen. Wil je een uitgebreidere website met meer mogelijkheden, dan kan dat. Maar daar hangt wel een ander prijskaartje aan. Neem in dat geval ook gerust contact met me op, dan krijg je van mij een op maat gemaakt offerte.
 • Jij zorgt zelf van tevoren voor een domeinnaam en WordPress hosting.
 • Ik bouw een eerste versie van je website. Daarna is het aan jou om aan te geven wat je graag anders zou willen zien. In het BasicWeb-pakket zijn twee aanpassingsrondes standaard inbegrepen. Tegen betaling zijn meerdere aanpassingsrondes mogelijk.
 • Bij aanvang spreken we een opleverdatum af. Jij bent verantwoordelijk voor de aanlevering van al het materiaal dat ik nodig heb om jouw website te bouwen. Lever je dit niet op tijd aan, dan kan ik niet garanderen dat de opleverdatum gehaald wordt.
 • BONUS na oplevering: 1 uur lang uitleg over website onderhoud (via Skype) óf 1 maand gratis website beheer Goud (t.w.v. € 50).

Ingrid heeft voor mij een prachtige website gemaakt. Ze heeft daarbij mijn wensen goed in kaart gebracht en deze perfect omgezet naar de website. Het contact was plezierig, Ingrid maakt duidelijke afspraken, is heel transparant over prijzen en betalingen, reageert snel en accuraat, staat open voor feedback en denkt met je mee om je zo goed mogelijk te kunnen helpen. Ik ben enorm blij dat ik Ingrid gevonden heb!

Debby Rijnbeek

Debby Rijnbeek Coaching

Betaling 50% vooraf – 50% na oplevering.

Alle genoemde tarieven zijn exclusief 21% btw.

Website gallerij

Website beheer

Heb je een mooie website die aan al je wensen voldoet? Dat betekent niet dat je achterover kunt leunen. Een website vergt namelijk onderhoud en je zult heel regelmatig tijd hiervoor moeten vrijmaken. Waar moet je allemaal rekening mee houden?

 • updaten van WordPress, thema & plug-ins
 • maken van back-ups
 • regelmatig controleren van alle interne en uitgaande links
 • updaten van teksten en afbeeldingen
 • plaatsen van nieuwe blogs
 • etc. etc. etc….

Ik kan me zo voorstellen dat je daar helemaal geen zin in hebt. Want dan moet je je alsnog verdiepen in de hele techniek van websites en dat wilde je nu net even niet 🙂 Gelukkig kun je ook dit aan mij uitbesteden; je hebt de keuze uit maar liefst drie website beheer abonnementen.

Tarieven website beheer

Voor alle website beheer abonnementen geldt een loopduur van 1 jaar; daarna per maand opzegbaar.
Betaling mogelijk per maand of per jaar; bij jaarbetaling ontvang je 1 maand gratis.

Alle genoemde tarieven zijn exclusief 21% btw.

 

Kennismaken?

Vragen? Behoefte om eens te brainstormen over jouw business en hoe ik jou zou kunnen helpen? Wil je ontdekken of wij een dreamteam vormen? Neem contact met me op om een afspraak in te plannen, virtueel via Skype of in-real-life met een kop thee (of koffie). Ik hoop je snel te ontmoeten.

GRATIS E-BOOK

57 ONLINE TOOLS

SCHRIJF JE IN OP MIJN E-MAILLIJST EN ONTVANG MIJN GRATIS E-BOOK MET 57 ONLINE TOOLS DIE HET ONDERNEMEN MAKKELIJKER MAKEN.

Nog even dit....

Dank je wel voor je inschrijving!