Webdesign

Een goede website is onmisbaar voor elke ondernemer. Een website is je online uithangbord en voor veel potentiële klanten een belangrijke bron van informatie. Toch zie ik veel – vooral startende – ondernemers hiermee worstelen. Vaak ontbreekt het aan budget en “knutselt” men zelf een website in elkaar, die uiteindelijk niet goed blijkt te werken. Zonde! En weet je, een website laten bouwen hoeft heus geen duizenden euro’s te kosten. Wil jij een mooie  – betaalbare – basic website die past bij jouw stijl en uitstraling? Dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Heb jij interesse in mijn BasicWeb-pakket, neem dan direct contact met me op. Als eerste stap inventariseer ik wat jouw wensen zijn. Kan ik daaraan voldoen, dan starten we onze samenwerking. Je ontvangt van mij een vragenlijst om in te vullen, zodat ik een goed beeld krijg van hoe jouw website eruit moet komen te zien. Jij levert mij alle teksten en afbeeldingen aan en ik ga voor je aan de slag!

Belangrijk om te weten:

  • Ik bouw alleen relatief eenvoudige basic websites van maximaal 6 pagina’s – webshops en online academies zijn hierbij niet inbegrepen.
  • Jij zorgt zelf van tevoren voor een domeinnaam en WordPress hosting.
  • Ik bouw een eerste versie van je website. Daarna is het aan jou om aan te geven wat je graag anders zou willen zien. In het BasicWeb-pakket zijn twee aanpassingsrondes standaard inbegrepen. Tegen betaling zijn meerdere aanpassingsrondes mogelijk.
  • Bij aanvang spreken we een opleverdatum af. Jij bent verantwoordelijk voor de aanlevering van al het materiaal dat ik nodig heb om jouw website te bouwen. Lever je dit niet op tijd aan, dan kan ik niet garanderen dat de opleverdatum gehaald wordt.
  • BONUS na oplevering: 1 uur lang uitleg over website onderhoud (via Skype).
Ingrid heeft voor mij een prachtige website gemaakt. Ze heeft daarbij mijn wensen goed in kaart gebracht en deze perfect omgezet naar de website. Het contact was plezierig, Ingrid maakt duidelijke afspraken, is heel transparant over prijzen en betalingen, reageert snel en accuraat, staat open voor feedback en denkt met je mee om je zo goed mogelijk te kunnen helpen. Ik ben enorm blij dat ik Ingrid gevonden heb! Debby Rijnbeek

Debby Rijnbeek Coaching

Betaling 50% vooraf – 50% na oplevering.

Alle genoemde tarieven zijn exclusief 21% btw.

Website gallerij

Kennismaken?

Vragen? Behoefte om eens te brainstormen over jouw business en hoe ik jou zou kunnen helpen? Wil je ontdekken of wij een dreamteam vormen? Neem contact met me op om een afspraak in te plannen, virtueel via Skype of in-real-life met een kop thee (of koffie). Ik hoop je snel te ontmoeten.

GRATIS E-BOOK

57 ONLINE TOOLS

SCHRIJF JE IN OP MIJN E-MAILLIJST EN ONTVANG MIJN GRATIS E-BOOK MET 57 ONLINE TOOLS DIE HET ONDERNEMEN MAKKELIJKER MAKEN.

Nog even dit....

Dank je wel voor je inschrijving!